Over mij en mijn stoffeer atelier

    undefined undefined undefined undefined

 

In mijn atelier aan de Buitenwatersloot 132a in Delft stoffeer ik in opdracht fauteuils, stoelen, poefen en hockers. Ook herstofferen van een klein bankje behoord tot de mogelijkheden.

Als u het leuk vindt enkele basistechnieken van het stofferen te leren kunt u bij mij een workshop van enkele uren volgen waarin u een kleine poef maakt. Daarnaast kunt u ook bij mij onder begeleiding uw eigen stoel komen stofferen. 

Ik ben op woensdag en vrijdag overdag op wisselende tijden aanwezig, een afspraak maken is daarom aan te raden. Op woensdagavond vanaf 19:30 uur en zaterdagmiddag vanaf 13 uur ben ik altijd aanwezig in het atelier. Een bezoek is ook op afspraak op andere dagen mogelijk.

U kunt contact met mij opnemen via liselot@stofveertje.nl voor een vrijblijvende offerte.

  

Atelier Stof Veertje

Meubelstoffeerderij, Winkel & Workshops

Buitenwatersloot 132a

2613 SV Delft

 

KVK 65417372

liselot@stofveertje.nl

06 10500354