Over mij en mijn stoffeer atelier

    undefined undefined undefined undefined

 

In mijn atelier aan de Buitenwatersloot 132a in Delft stoffeer ik in opdracht fauteuils, stoelen, poefen en hockers. Ook herstofferen van een klein bankje behoord tot de mogelijkheden.

Als u het leuk vindt enkele basistechnieken van het stofferen te leren kunt u bij mij een workshop van enkele uren volgen waarin u een kleine poef maakt. Daarnaast kunt u ook bij mij onder begeleiding uw eigen stoel komen stofferen. 

Af en toe koop ik een leuke stoel of poef in welke ik na herstoffering te koop aanbiedt in mijn atelier of bij Sanford and Son, Copernicusplein 6 in Den Haag.

Dus bent u op zoek naar uw nieuwe favoriete stoel? Komt u gerust eens langs!

 

Ik ben op woensdagmiddag, woensdagavond vanaf 19:30 uur en zaterdagmiddag aanwezig in het atelier. Ook ben ik meestal op vrijdag overdag aanwezig maar ook regelmatig buiten de deur op klantbezoek. Een bezoek is ook op afspraak op andere momenten mogelijk.

U kunt contact met mij opnemen via liselot@stofveertje.nl voor een vrijblijvende offerte.

  

Atelier Stof Veertje

Meubelstoffeerderij, Winkel & Workshops

Buitenwatersloot 132a

2613 SV Delft

 

KVK 65417372

liselot@stofveertje.nl

06 10500354